16 Temmuz 2010 Cuma

Fesbuk üye olmak istiyorum?

www.tips-fb.com
Fesbuk Nedir? Fesbuk’a Nasıl Üye olunur?

Fesbuk son günlerde ülkemizdede kullanımı patlama yapan sitelerden bir tanesi. Sitede yapabileceğiniz şeyler çok fazla, normal sosyal ağlardan farklı olarak arkadaşlarınızla çeşitli uygulamaları (application) paylaşabiliyorsunuz. Resimlerinizi aktarabiliyor diğer insanların kurduğu gruplara üye olabiliyorsunuz ve toplantılar düzenleyip, etkinlerle birlikte dostlarınızla bir araya gelebiliyorsunuz.

Ayrıca fesbuk’a üye olarak sizin gibi düşünen yerli ve yabancı birçok insanı bulabilmeniz mümkün. Çünkü fesbuk’a kayıt olduğunuzda karşınıza her tür düşünceden, her tür faaliyet grubundan ünlü veya tanınmayan birçok insanla iletişim kurmanız mümkün.

Kısacası Fesbuk sosyal bir ağ sitesi ve bu sosyal ağ fesbuk üye sayısını arttırdıkça büyüyen bir ağ haline geldi. Günümüzde ABDnin en büyük sosyal ağı olan MySpace.com’u bile geride bırakan fesbuk, kendisine kayıt olanları her zaman yeni uygulamalar ve sürprizlerle karşılıyor.

Fesbuk’a kayıt olmanın çok çeşitli yolları bulunmakla beraber bu yazımızda size klasik bir yöntemi anlatmaya çalışacağız. fesbuk kaydol işlemini gerçekleştirmek için öncelikle size vereceğimiz fesbuk Login bağlantısına girmelisiniz. fesbuk kayıt sayfasına gitmek için şuraya veya buraya tıklayabilirsiniz. Eğer daha önce bir login yapmadıysanız bu sayfalar sizi fesbuk kayıt formuna gönderecektir. fesbuk üye olma sayfasında aşağıdaki gibi bir form ile karşılaşacaksınız.


Bu formda yazanları doldurup, geçerli bir mail adresi ile kaydol tuşuna bastığınız zaman fesbuk kayıt işlemi gerçekleşmiş olacaktır. Dikkat etmeniz gereken şey, formda girdiğiniz tek doğru bilginin mail adresi olmasıdır. Diğer bilgileri doğru girmek zorunda DEĞİLSİNİZ. Özellikle doğum tarihi birçok yerde sizi tanıtan ve bankalar olsun, devlet daireleri olsun birçok yerde sorulan ve araştırılan bir bilgi olduğu için doğru girmeniz önerilmez.

Fesbuk Üyeliğiniz şimdiden hayırlı olsun!..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder